Velkommen ny forkvinde og kasserer

Velkommen ny forkvinde og kasserer

Forkvinde Helle skriver:

Kære alle
Tak til alle jer der bakkede mig op og stemte på mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet som formand for Hestholm. Jeg er 52, mor til 2 voksne unge mennesker, arbejder som testkonsulent i det daglige, dvs. jeg leder kvalitetssikring af udviklet software i forskellige virksomheder. Har ved siden af, mit eget firma, hvor jeg tilbyder samtaleterapi/stress coaching, er certificeret og uddannet Master i coaching og NLP Stress Coach.

Helle Lund

Kasserer Lisbeth skriver:

Kære alle
Jeg vil gerne takke for valget som ny kasserer i Hestholm. Jeg hedder Lisbeth, og blev haveejer i Hestholm i september 2018, hvor jeg købte Rådyrsstien 6. Jeg har ikke tidligere haft kolonihave, men jeg har i mange år arbejdet med regnskab og økonomi i mit daglige arbejde. De sidste 2 år som administrations- og økonomikonsulent i Medicinrådet.Jeg bor til daglig i Rødovre, er 52 år, og har to børn på 15 og19 år. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet.

Lisbeth Rosenberg