GODT TILBUD I VINTERTIDEN 2022

GODT TILBUD I VINTERTIDEN 2022.

Så har foreningen et godt tilbud til interesserede haveejere. Vi er så heldig at havekonsulent Henrik V. Poulsen, i vinter tilbyder at afholde 3 kurser i Hestholm. Kurserne er gratis da haveforeningen betaler gebyret.

1. Beskæringskursus, som vi kender det. Det foregår udendørs i haverne.        Afholdes søndag den 23. januar fra kl 10. Der mødes vi kl 10 ved kontoret 

2. Ny i havedyrkning. (det er om alt mulig ved havearbejde). Det afholdes i Lillelund torsdag den 10. Marts kl 19 til 21.

3. Jord, vand og næring. Det afholdes i Lillelund torsdag den 24. marts kl 19 til 21.

Vi tager forbehold for korona restriktionerne til den tid. Vi overholder det der til den tid er gældende, og lader os ikke afskrække. til beskæringskurset er der ikke tilmelding, der møder man bare op.

Tilmelding til Hanne-Grethe Hansen:  hanneghansen@gmail.com , eller telefon 24247609, hvis jeg ikke tager telefonen,så indtal  dit navn og det kursus du er interesseret i. Jeg notere så rækkefølgen og siger til, når vi ved hvor mange vi må være, hvis der bliver begrænsninger. Men det må ikke afskrække nogen for at melde sig, jeg synes det lyder til at være nogle gode kurser.                       

Godt nytår  Mange hilsner fra Hanne-Grethe  (bestyrelsesmedlem)

Læg en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.