Ny formand i 2022

Godt nytår til alle jer Hestholmere fra jeres nuværende formand.

Som oplyst på sidste generalforsamling, 2021, fortsætter jeg desværre ikke som formand.

Jeg har valgt at udtræde af bestyrelsen fra vores næste generalforsamling i marts 2022.

Da det jo som bekendt er en tillidssag at vælge sin formand, mener jeg derfor det rigtige er, at melde klart ud i så god tid som muligt.

Og det er altså nu, jeg derfor opfordrer en eller flere andre til at stille op til formandsposten.

Så derfor, går du rundt med en formand i maven, så send et par ord om dig og gerne et billede, mail kan sendes til hestholm@hestholm.com eller formand@hestholm.com, så vil vi som vanlig sørge for at dit opslag om dig, bliver vedhæftet vores indkaldelse til generalforsamlingen.

Jeg vil takke alle jer der stemte på mig, og så ovenikøbet 2 gange, for en overvældende support, for jeres tillid og loyalitet. Det er uden tvivl det der har holdt mig kørende, og har medvirket til, at jeg har kæmpet der hvor der skulle kæmpes.

Jeg håber vi alle ses til generalforsamlingen i marts 2022

Godt nytår

Formand Helle Lund

Læg en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.